Skip to content

HeliRent

UTHYRNING AV HELIKOPTER

HYR HELIKOPTER AV OSS

Hyr Helikopter Av Oss!

Time Building eller nöjesflygning?

Hos oss kan ni hyra helikopter i skåne. Egentligen kan ni hyra den var som helst och vi har till och med leverans av helikopter. Vill ni ha den framflygen står vi för piloten och hens transport samt logi. Du står bara för själva kostnaden av helikoptern.

Vi utgår från ESME, Eslövs flygfält, ett flygfält som är stort, lättillgänligt och väldigt bra att flyga till och från. Vi tar alltid en deposition, eller snarare behöver ni göra en inbetalning av ett antal timmar för att kunna täcka upp för eventuella oförutsedda avgifter.

Innan ni får hyra vill i se alla era dokument, medical och certificat och även titta i loggboken. Sedan flyger vi en runda tillsammans och går igenom den maskin ni ska hyra. Det kanske viktigaste för oss är att vi först träffas, dricker en kaffe (eller te, eller nått) för att få en känsla för varandra. Vi är ett litet bolag som vill ha nära kontakt med våra kunder.

VI ANVÄNDER HELIKOPTER ROBINSON R44.

En fantastick maskin till rimligt pris!

Dels för den är kostnadseffektiv men också väldigt driftsäker. Det finns med flytanordningar och utan. Vi har båda typerna. Grunddatan är:

VI ANVÄNDER JUST NU HELIKOPTER ROBINSON R44.