Våra helikoptrar!

Robinson R44

Robinson R44 är en av världens mest använda helikoptrar.

Dels för den är kostnadseffektiv men också väldigt driftsäker. Det finns med flytanordningar och utan. Vi har båda typerna. Grunddatan är:

- 3 passagerare + Pilot

- Hastighet: 195 km/h

- Räckvidd: 2,8 timmar

Helikoptern är av en säker konstruktion och den har energiabosrberande stolar, landningsställ och bränsletankar Helikoptrarna genomgår regelbunden service och är servade enligt konstens alla regler.

Raven 1

När du hyr helikopter av oss kan du välja en superfin Raven 1

Robinson Raven 1 har förgasare och är utan floats. Det betyder att man behöver vara bekant med användningen av förgasarvärme och man är begränsad i hur mycket man kan flyga helikoptern över vatten. När du hyr vår helikopter Raven 1 hyr du en i stort sett helt ny helikopter. Den är rätt utrustad med Aspen, 9 håls instrumentpanel och skinnsäten. Helikoptern är lätt och går att cruisea med i bra fart till vettig bränsleförbrukning.

Clipper 2.

Hos oss kan du hyra helikopter Robinson Clipper 2.

Helikopter Clipper 2 ser identisk ut som en Raven 1. Både invändingt och utvändigt. Dock är motorn av insprutningssort vilket gör att man inte behöver tänka på förgasaris. Helikopter Clipper 2 har även floats vilket möjligör mer flygning över vatten.

Vi använder oss enbart av beprövad utrustning med låga timmar och ser alltid till att de är välskötta. För oss är en ren och fräsch helikopter en förutsättning för hyran ska bli så bra som möjligt. Genom att alltid se till att allt är i toppkondition minskar vi risken för fel och onödigt slit på vårt material.